Jul och nyårshelgerna skapar många tragedier

Vi har skrivit om detta många gånger, och det handlar om tidpunkterna som kvinnor och barn är mest sårbara, med största risken att utsättas för våld.  Det handlar om jul och nyårshelgerna, påskhelgen, midsommaren, semestern och andra religioners olika högtidsstunder. Det är under dessa familjesammankomster som kvinnorna och deras barn, löper största risken att utsättas för våld, ibland med dödlig utgång.

Dessa helger är för många långt ifrån den uppmålade idylliska bilden av familjegemenskap som genomsyras av kärlek och respekt för varandra. För många är helgerna ångest, vanmakt och fysiska och psykiska kränkningar av andra familjemedlemmar. Inga kvinnor och barn förtjänar någonsin våld, hat och kränkningar. 

Vi är mycket medvetna om att ni finns därute och vi finns tillgängliga dygnet runt. Vid våld, tveka aldrig att söka hjälp. Fysiskt och psykiskt våld är förbjudet!

// B K R O Kraft Force, Barn och Kvinnorätts Organisationen

31 Dec 2022

/black-and-white-flower-print-set-set-of-3-flowers-bedroom-decor-grey-gray-11x14-black-and-white-photography-8x10-bota.jpg

Välkommen till

B K R O

Kraft Force

www.bkro.eu

Barn och Kvinnorätts

Organisationen

B K R O Kraft Force

 

www.bkrokraftforce.me

www.bkrobarn.eu

 

Facebook

 

/black-and-white-flower-print-set-set-of-3-flowers-bedroom-decor-grey-gray-11x14-black-and-white-photography-8x10-bota.jpg